Gegrild ribstuk van lam geparfumeerd met trappistenbier van Orval

  • Moeilijkheid

800 g ribstuk van lam

15 cl Orval

50 g peterselie

50 g bieslook

50 g tijm

50 g geplette look

4 blaadjes laurier

2 el olijfolie

400 g aardappelen

2 grote uien

50 g aubergines

Schroei het vlees kort in een grillpan of op een grillvuur, kruid met peper en zout. Meng het bier met de peterselie, bieslook, tijm, look, laurier en olijfolie en bevochtig het vlees ermee. Braad het vlees 20 minuten in een oven op 180°C.

Bak de aardappelen gedurende 10 minuten in wat olijfolie. Stoof de uien en aubergines afzonderlijk en voeg ze daarna bij de aardappelen. Leg alles rond het vlees en laat de laatste vijf minuten mee in de oven gaar worden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content