Gegrild konijn met stilton en perzik

  • Moeilijkheid

4 stukken konijn (rugfilet)

4 schijfjes stiltonkaas

4 blaadjes munt

3 perziken

Voor de vinaigrette:

2 rijpe mango’s

1 chilipeper

3 eetlepels champagneazijn

0,5 dl notenolie

0,5 dl witte wijn

peper en zout

Snijd de ruggenfilets open tot een platte schijf. Leg in iedere filet een plakje kaas, een schijfje perzik en een muntblaadje.

Schil en ontpit de mango’s en hak het vruchtvlees fijn in een keukenrobot .

Meng de rest van de grondstoffen, behalve de chilipeper die in kleine stukjes als garnituur wordt gebruikt, bij de mangopuree.

Kruid de konijnenfilets met vleeskruiden en grill ze ongeveer 10 minuten op een middelmatig hete barbecue. Gooi regelmatig vuurkruiden in het vuur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content