Geglaceerde sabayon met mango

09/06/11 om 08:43 - Bijgewerkt om 08:43

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 8 eierdooiers
  • 8 halve eierschepjes suiker
  • 6 halve eierschelpjes witte wijn
  • 2 halve eierschepjes sinaasappellikeur
  • 2 rijpe mango's

Bereidingswijze

De mango's schillen, ontpitten en het vruchtvlees mixen. De moes in de koelkast plaatsen.

Alle ingrediënten (behalve de mangomoes) samenvoegen in een ruime pan. Op de rand van een elektrisch vuur of au bain marie tot sabayon kloppen (blijven kloppen tot er een luchtig schuim ontstaat; mag in geen geval koken!). In het midden van een diep bord een hoopje mangomoes schikken (twee eetlepels). De sabayon erover gieten. Onder de hete grill even laten pakken en onmiddellijk opdienen.

Lees meer over:

Onze partners