Gefrituurde linzen met muntsaus

10/06/11 om 15:00 - Bijgewerkt om 15:00

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 200 g gele linzen
  • 1 el korianderzaad
  • 1 el koriander
  • 1 el zwarte peperkorrels
  • zout
  • 2 tl gember
  • 2 groene Spaanse pepers
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl garam masala (Indische kruidenmix)
  • arachideolie
  • 1 citroen
  • muntsaus

Bereidingswijze

Week de linzen in water. Giet af, laat uitlekken en mix met korianderzaad en peper tot puree. Meng er de rest van de ingrediënten onder en zet 30 minuten in de ijskast. Maak platte koekjes van de linzenpasta en frituur 4 minuten in arachideolie. Serveer met citroen en muntsaus.

Onze partners