Gebraden duif met sjalot en donker bier

09/06/11 om 18:22 - Bijgewerkt om 18:22

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 :

  • 4 jonge duiven
  • boter
  • 20 sjalotten
  • 150 g gerookte spekblokjes
  • 1 tak tijm
  • 1 laurierblad
  • cayennepeper
  • zout en peper
  • 1 fles donker bier
  • 300 g sojascheuten
  • 3 el fijngehakte bieslook
  • 3 eierdooiers
  • 1,5 dl room

Bereidingswijze

Bak de duiven in boter. Voeg sjalot, spek, kruiden en bier toe. Laat afgedekt 20 minuten sudderen. Stoof sojascheuten in boter, voeg bieslook toe. Kruid met peper en zout. Bind de duivensaus met eierdooiers, losgeklopt in room. Serveer met de duiven en sojascheuten.

Lees meer over:

Onze partners