Gebakken zeebarbeel met avocado en pijnboompitten

2463039

Voor 4:

Gebakken zeebarbeel met avocado en pijnboompitten

Voor 4:

2 rijpe Hass avocado’s (met ruwe zwarte schil)

sap van 1/2 citroen

1 fijngehakte teen knoflook

4 el olijfolie

cayennepeper en zout

8 zeebarbeelfilets

olijfolie

4 el pijnboompitten

Voor de vinaigrette:

9 el olijfolie

3 el sherryazijn

peper en zout

Schil de avocado’s en prak het vruchtvlees fijn met een vork. Voeg het citroensap, de knoflook en olijfolie toe. Meng goed en kruid met cayennepeper en zout. Zet koelweg. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en klop goed onder elkaar. Laat trekken.

Bak de zeebarbeelfilets net gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer met de avocadopuree en de vinaigrette. Werk af met de pijnboompitten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content