Gebakken zeebaars met gestoofde raapjes en venkel

28/06/11 om 11:52 - Bijgewerkt om 11:51

Geef je waardering

Gebakken zeebaars met gestoofde raapjes en venkel

Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 bussel witte rapen
  • 1 venkel
  • 1 courgette
  • boter
  • peper en zout
  • 1/2 bosje lente-uien
  • olijfolie
  • 4 zeebaarsfilets met vel van 120 g elk

Bereidingswijze

Maak de groenten schoon en snij ze in mooie stukken. Smelt boter in een grote pan en doe er de groenten in. Fruit ze aan alle kanten en voeg dan een scheut water toe. Kruid met peper en zout en laat op een laag vuur gaarstoven. Voeg op het einde de lente-uien toe.

Controleer de kruiding en kruid met een scheut olijfolie. Hou warm. Bak de zeebaarsfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout en serveer met de gestoofde groenten.

Lees meer over:

Onze partners