Gebakken schorseneren met artisjok

10/06/11 om 10:16 - Bijgewerkt om 10:16

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 schorseneren
  • 1 l volle melk
  • 4 artisjokbodems
  • olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • tijm, laurier
  • 2 dl droge witte wijn
  • 3 dl gevogeltebouillon
  • 2 eierdooiers
  • peper
  • citroensap

Bereidingswijze

Kook de schorseneren in melk met zout. Stoof de artisjokbodems 5 minuten in olie, knoflook, tijm en laurier. Blus met wijn, voeg fond toe, kook gaar. Klop de eierdooiers los met olie, kruid met peper, zout en citroensap. Snij artisjok en schorseneren in stukken, bak in olie, kruid met peper en zout. Serveer met de vinaigrette.

Onze partners