Gebakken paddestoelen met truffelolie, parmezaanse kaas en ciabattatoast

10/06/11 om 15:04 - Bijgewerkt om 15:04

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 20 stuks grote parasolzwam
  • boleet
  • biefstukzwam of shii-take
  • boter
  • olijfolie
  • 4 sneetjes met knoflook ingesmeerde ciabatta
  • 100 g raketsla
  • zout
  • 1 citroen
  • schilfers van Parmezaanse kaas
  • truffelolie
  • versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Snijd de paddestoelen eventueel in kleinere stukken en bak ze gaar in wat boter en olijfolie. Schik de ciabattatoast op vier borden en verdeel er de raketsla over. Schik de paddestoelen erbovenop en kruid met zout, vers citroensap en wat olijfolie. Werk af met de schilfers Parmezaanse kaas, enkele druppels truffelolie en versgemalen zwarte peper.

Bereidingstijd: 10 minuten.

Onze partners