Gebakken mosselen met tijm en miehoen

09/06/11 om 16:08 - Bijgewerkt om 16:08

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • miehoen
  • zonnebloemolie
  • 1 geplette teen knoflook
  • 1 fijngehakte sjalot
  • 300 g gekookte mosselen zonder schelp
  • 3 el bloem
  • 2 takken verse tijm

Bereidingswijze

Breng water aan de kook, zet van het vuur en laat er de miehoen 10 min in weken. Giet af en laat uitlekken. Verhit de olie in de wok en fruit hierin de geplette knoflook en de fijngehakte sjalot.

Wentel de mosselen in de bloem, klop ze licht af en roerbak ze lichtbruin in de wok. Rits de blaadjes van de tijmtakken en doe bij de mosselen. Doe de miehoen in de wok en schep om.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners