Gebakken heilbot met erwten en geitenkaas

10/06/11 om 08:15 - Bijgewerkt om 08:15

Geef je waardering

Gebakken heilbot met erwten en geitenkaas

© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 kleine el verse geitenkaas
  • 1,5 el mascarpone
  • 3 el fijngehakt bieslook
  • zwarte peper en zout
  • 1,5 kg krieltjes
  • 350 g verse erwten
  • boter
  • 1 tl fijngehakte oregano
  • 4 heilbotfilets van 150 g
  • sap van 1 limoen

Bereidingswijze

Meng geitenkaas, mascarpone en bieslook. Kruid met zwarte peper en zout, zet koel weg. Schil de krieltjes en kook ze beetgaar. Blancheer de erwten en giet af. Stoof in boter, kruid met peper en zout en voeg de oregano toe.

Bak de heilbot gaar in boter, kruid met peper en zout. Serveer de vis met de erwten en krieltjes. Schik een quenelle geitenkaas op de vis en besprenkel met limoensap.

Onze partners