Gebakken geitenkaas op krokantje met pompelmoessalade

08/06/11 om 15:44 - Bijgewerkt om 15:44

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 4 vaste geitenkaasjes
  • 150 g gemengde salade
  • 4 sneden rozijnenbrood
  • 1 pompelmoes

Vinaigrette :

  • 2/3 dl olijfolie
  • 1/3 dl pompelmoessap
  • een scheutje aceto balsamico
  • 1 soeplepel kruiden (bieslook, peterselie)
  • peper en zout

Bereidingswijze

De pompelmoes schillen en de partjes tussen de vliezen lossnijden. Het sap opvangen in een kom. De ingrediënten voor de vinaigrette mengen tot een emulsie. Het rozijnenbrood toasten. De geitenkaasjes in de pan bakken (indien ze gepaneerd zijn, niet-gepaneerde geitenkaas in de oven verwarmen). De salade wassen, drogen en met de vinaigrette mengen. De geitenkaasjes en de salade op borden leggen en het gerecht versieren met partjes pompelmoes.

Onze partners