Gebakken asperges met pasta

10/06/11 om 12:48 - Bijgewerkt om 12:48

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 150 g gedroogde lintpasta (tagliatelle, spaghetti, macaroni)
  • olijfolie
  • 1 bot witte asperges
  • 1 bot groene asperges
  • boter
  • zonnebloemolie
  • 4 dl room
  • kervel
  • 3 blaadjes salie
  • peper en zout
  • 100 g gorgonzola

Bereidingswijze

Kook lintpasta beetgaar in lichtgezouten water met een scheut olijfolie. Schil de asperges, snij ze in stukken van 5 cm en bak krokant in boter en zonnebloemolie. Kook room in tot twee derde, voeg fijngehakte kruiden toe, kruid met peper en zout. Serveer met gorgonzola.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners