Gebakken asperges met pasta
10-06-2011, 12:48
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 13:38
Een lekker combinatie van witte en groene asperges met gorgonzola en lintpasta.
Een lekker combinatie van witte en groene asperges met gorgonzola en lintpasta.
Voor 4 personen
150 g gedroogde lintpasta (tagliatelle, spaghetti, macaroni)
olijfolie
1 bot witte asperges
1 bot groene asperges
boter
zonnebloemolie
4 dl room
kervel
3 blaadjes salie
peper en zout
100 g gorgonzola
Bereiding
1. Kook lintpasta beetgaar in lichtgezouten water met een scheut olijfolie.
2. Schil de asperges, snijd ze in stukken van 5 cm en bak krokant in boter en zonnebloemolie.
3. Kook room in tot twee derde, voeg fijngehakte kruiden toe, kruid met peper en zout. Serveer met gorgonzola.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier