Gebakken asperges met pasta

© Getty

Een lekker combinatie van gebakken witte en groene asperges met gorgonzola en pasta.

Voor 4 personen
  • 150 g gedroogde lintpasta (tagliatelle, spaghetti, macaroni)
  • olijfolie
  • 1 bot witte asperges
  • 1 bot groene asperges
  • boter
  • zonnebloemolie
  • 4 dl room
  • kervel
  • 3 blaadjes salie
  • peper en zout
  • 100 g gorgonzola
Bereiding
  1. Kook lintpasta beetgaar in lichtgezouten water met een scheut olijfolie. Schil de asperges, snijd ze in stukken van 5 cm en bak krokant in boter en zonnebloemolie.
  2. Kook de room in tot twee derde en voeg fijngehakte kruiden toe. Kruid met peper en zout. Meng onder de pasta en serveer met de asperges en verkruimelde gorgonzola.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content