Gebakken asperges met pasta

High Angle View Of Asparagus On Wooden Table © Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van het recept.

Een lekker combinatie van witte en groene asperges met gorgonzola en lintpasta.

Een lekker combinatie van witte en groene asperges met gorgonzola en lintpasta.

Voor 4 personen

150 g gedroogde lintpasta (tagliatelle, spaghetti, macaroni)

olijfolie

1 bot witte asperges

1 bot groene asperges

boter

zonnebloemolie

4 dl room

kervel

3 blaadjes salie

peper en zout

100 g gorgonzola

Bereiding

1. Kook lintpasta beetgaar in lichtgezouten water met een scheut olijfolie.

2. Schil de asperges, snijd ze in stukken van 5 cm en bak krokant in boter en zonnebloemolie.

3. Kook room in tot twee derde, voeg fijngehakte kruiden toe, kruid met peper en zout. Serveer met gorgonzola.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content