Gandahamrolletjes met groene asperge en mozzarella

08/06/11 om 18:14 - Bijgewerkt om 18:14

Geef je waardering

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Gandaham
  • 4 groene asperges
  • 1 pakje mozzarellakaas (voorgesneden)
  • peper en zout

Bereidingswijze

Schik een sneetje Gandaham op een plankje of werkblad. Schik er enkele fijne schijfjes mozzarella op en kruid met wat peper en zout.

Schil de asperges, verwijder het achterste deel en snijd ze in twee. Kook de asperges beetgaar (ongeveer 8 à 10 minuten) en laat ze na het koken afkoelen in koud water.

Leg vervolgens een asperge op de mozzarella en rol de ham met daarin de mozzarella en de groene asperge op zodat u een mooi rolletje krijgt. Snijd de hamrolletjes in schijfjes en serveer met een prikker op een bordje of houten plankje.

Tip: U kunt de hamrolletjes warm of koud serveren. Om ze warm te serveren bakt u de rolletjes heel even op in een hete pan en snijdt u ze vervolgens in schijfjes.

Onze partners