Fruitsla

Nodig voor vier :

Nodig voor vier :

1 kg vers fruit : aardbeien, frambozen, braambessen, aalbessen, kiwi’s, ananas, meloen, druiven, perziken

het sap van een limoen

enkele lepels suiker

Coulis :

het sap van een tiental passievruchten

250 g frambozen

2 perziken

1 dl suikersiroop (de helft water en de helft suiker)

Een coulis maken door frambozen, suikersiroop, de geschilde en ontpitte perziken en het sap van de passievruchten te mixen en met behulp van een puntzeef te zeven. De aardbeien, frambozen, braambessen, aalbessen en druiven wassen. De kiwi, ananas, meloen en perziken schillen en het vruchtvlees klein snijden. De vruchten toevoegen aan de coulis, licht bestrooien met suiker en besprenkelen met het sap van een limoen.

Bij de fruitsla kan men een bol ijs en een gekruld amandelkoekje opdienen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content