Fris radijzensoepje met verse kruiden

Deze soep wordt koud gegeten. Ze is snel klaar, helemaal niet moeilijk en moet enkel voldoende koelen vooraleer je ze serveert.

Voor 4 personen
  • 1 bosje radijzen
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 40 cl natuuryoghurt
  • 150 g verse geitenkaas
Bereiding
  1. Was de radijzen, verwijder de staartjes en snijd de radijzen in dunne plakjes. Houd er enkele opzij voor de afwerking. Spoel de bladpeterselie en dep droog, pluk de blaadjes en snijd fijn.
  2. Doe de radijzen in een blender met de yoghurt en de geitenkaas. Kruid met peper en zout, mix tot een smeuiïge soep.
  3. Giet het radijzensoepje in borden en werk af met de plakjes radijs en de fijngesneden bladpeterselie. Zet koel weg alvorens te serveren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content