Frietjes met homemade hamburgers

© Getty

Voor 4 personen
  • 750 g gemalen biefstuk
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 3 el tomatenpuree
  • 2 el mosterd
  • 1 eetlepel worcestershiresauce
  • 3 el kappertjes
  • 4 el gehakte peterselie
  • peper en zout
  • 1 ei
  • Frietjes + saus
Bereiding
  1. Doe het vlees in een ruime kom en prak het los. Doe alle ingrediënten, behalve het ei, erbij en meng goed door elkaar.
  2. Klop het ei los en werk het ook door het vlees. Verdeel het vlees in 4 grote of 8 kleinere porties en vorm er hamburgers mee.
  3. Doe de friet in de frituurketel en bak intussen de hamburgers in een 5-tal minuten rondom bruin. Knijp op elke hamburger wat saus naar keuze.

Tip: lekker met tomatensalade met waterkers.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content