Franse taart van lente-ui

11/07/13 om 15:30 - Bijgewerkt om 15:30

Franse taart van lente-ui

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 pak kant-en-klaar kruimeldeeg
  • 1 grote bos lente-uien
  • boter
  • 250 g plattekaas
  • 4 eieren
  • 4 el room
  • cayennepeper en zout

Bereidingswijze

Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg. Snij de lente-uien in grove ringen en stoof ze gedurende 3 min. in boter. Verspreid over de taartbodem.

Meng de kaas met de eieren en de room, kruid royaal met cayennepeper en zout en giet over de lente-ui. Bak 35 min. op 200°C. De kaasvulling zal flink rijzen, maar zakt nadien weer in wanneer de taart afkoelt. Serveer de taart warm of koud.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info