Fish Fingers

09/06/11 om 09:44 - Bijgewerkt om 09:44

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6:

  • 400 g filet van kabeljauw of victoriabaars
  • 2 eiwitten
  • bloem
  • paneermeel (of cornflakes)
  • zout, olijfolie

Bereidingswijze

Snij de vis in reepjes van 1 cm. Haal ze achtereenvolgens door de bloem, het (lichtjes met een vork geklopte) eiwit, het paneermeel of de grofgeplette cornflakes. Bestrooi met zout. Laat de fish fingers 1 uur in de koelkast rusten.Verwarm een pan met antikleeflaag. Giet er 2 à 3 eetlepels olie in en leg daarin de fish fingers, dicht tegen elkaar. Draai ze om als de ene kant een goudgeel kleurtje heeft. Reken 4 à 5 minuten baktijd.

Dien op met mayonaise, tartaarsaus of tomatenketchup. Een scheutje citroensap valt allicht ook in de smaak.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners