Finger sandwiches

10/06/11 om 13:28 - Bijgewerkt om 13:28

Geef je waardering

Finger sandwiches

Ingrediënten

Voor 4:

  • enkele sneden bruin- en witbrood
  • gezouten boter en roomboter
  • 1 komkommer
  • enkele hardgekookte eieren
  • gerookte zalm en gerookte ham
  • Engelse mosterd en mayonaise
  • enkele eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 bosje waterkers

Bereidingswijze

Voor visbeleg kiest u steeds bruinbrood, voor andere toespijzen witbrood. Besmeer het brood voor de komkommersandwiches met gezouten boter, het brood voor de andere met echte boter. Schil de komkommer en snij in dunne plakken.

Plet de hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met wat mayonaise en fijngehakte peterselie. Beleg bruine boterhammen met gerookte zalm, geplette eitjes en waterkers, witte boterhammen met komkommer of met gerookte ham en Engelse mosterd.

Snij de korsten van het brood en snij de sandwiches diagonaal doormidden zodat driehoekjes ontstaan.

Onze partners