Fijne feestciabatta

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

200 g gemengde bospaddestoelen

1 eetlepel boter

2 eetlepels olijfolie

8 sneetjes ciabatta

1 teentje knoflook

100 g rucolla

zout

sap van 1 citroen

schilfers van Parmezaanse kaas

truffelolie

versgemalen zwarte peper

Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze eventueel in kleinere stukken. Bak ze snel gaar in hete boter en olijfolie. Rooster de ciabatta en wrijf de toasts in met knoflook. Schik de broodjes op warme borden en verdeel er de rucolla over. Schep de paddestoelen erbovenop, besprenkel ze met citroensap en kruid met wat zout. Werk af met schilfers Parmezaanse kaas, enkele druppels truffelolie en versgemalen zwarte peper.

Tip: Bak de paddestoelen in erg hete vetstof, dan schroeien ze snel dicht zonder te veel vocht te verliezen.

Bereidingstijd: 10 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content