Farfalle met kalkoenhaas, courgette, pijnboompitten en légumaise van wortel en gember

09/06/11 om 16:16 - Bijgewerkt om 16:16

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 :

  • 500 g farfalle (pasta)
  • 1 courgette
  • 50 g pijnboompitten
  • 300 g kalkoenhaas
  • 2 potjes Légumaise van wortel en gember (uit het koelvak van Delhaize)
  • sojasaus

Bereidingswijze

Snij de kalkoenhaasjes en courgette in reepjes en bak ze in vetstof (olijfolie of boter). Bak de pijnboompitten in een apart pannetje goudbruin in olijfolie. Meng vlees, groenten en pijnboompitten en giet een scheutje sojasaus over de mengeling.

Laat intussen de farfalle 10 minuten koken (zie verpakking). Meng het vlees, de deegwaren en de Légumaise en dien op. Dit gerechtje kan ook lauw gegeten worden.

Lees meer over:

Onze partners