Exotische kerstcoupe

09/06/11 om 13:11 - Bijgewerkt om 13:11

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 100 g verse ananas
  • 100 g mangoblokjes
  • 100 g papaya
  • 2 1/2 dl sinaasappelsap
  • 4 cl Teisseire grenadine
  • 4 cl Mandarine Napoléon
  • 4 bollen Vanille roomijs
  • 4 bollen Forest Fruits roomijs
  • 4 bollen Passievrucht sorbet
  • 4 ijskoekjes muntblaadjes

Bereidingswijze

Snijd al het (goed rijpe) vruchtvlees in kleine stukjes en doe ze in de mixer-blender van de keukenrobot. Giet het sinaasappelsap, de grenadine en de likeur erbij en laat 2 tot 3 minuten draaien. Giet de saus door een fijne zeef. Schep de 3 ijssoorten in mooie coupes en overgiet de bolletjes met de saus. Versier met een ijskoekje en muntblaadjes

Tip: Deze saus kan je enkele dagen goed afgesloten in de koelkast bewaren en ook invriezen.

Bereidingstijd: 20 minuten

Lees meer over:

Onze partners