Ereydes bel toum (scampi's met knoflook)

10/06/11 om 12:37 - Bijgewerkt om 12:37

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 16 scampi's (maat 16/20 = groot)
  • bloem
  • arachideolie
  • 1 bundel koriander
  • 1/4 theekopje citroensap
  • 1 fijngehakte teen knoflook
  • zout

Bereidingswijze

Ontdooi de scampi's en verwijder de pantsers. Droog de staarten, haal ze door de bloem, klop af en bak ze in een pan met een scheut arachideolie. Giet het baksap na 3 minuten af en zet de pan terug op het vuur. Hak de koriander en voeg samen met citroensap, zout en gehakt knoflook in één keer toe. Haal de pan onmiddellijk van het vuur en meng alles (zo blijft de koriander fris).

Lees meer over:

Onze partners