English roast

  • Moeilijkheid

English roast

Voor 4:
Rosbiefgebraad van 700g
100 g boter
peper en zout
2 zoete uien
ijsbergsla
HP barbecuesaus
4 broodjes

Verwarm de oven voor op 200°C. Kleur de rosbief in wat boter op hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en leg in een braadslede. Verwarm deze lichtjes voor in de oven. Schuif in de oven en braad gedurende 25 a 30 min. Draai geregeld om en overgiet met het braadvocht. Zorg ervoor dat de rosbief binnenin mooi roze blijft en aan de buitenzijde voorzien is van een mooie korst.

Neem uit de oven en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie. Snij ondertussen de ui in ringen en bak deze in de pan waarin het vlees gekleurd is. Snipper de ijsbergsla. Snijd dunne plakken van het vlees. Stel samen en werk af met barbecuesaus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content