Eendenborst met sinaasappelsalade en rode sla

2451457

Voor 4:

Eendenborst met sinaasappelsalade en rode sla

Voor 4:

1 pakje gerookte en in plakjes gesneden eendenborst

2 sinaasappels

1 krop rode sla (radicchio)

1 pakje minimaïs

2 pijpajuin

1 pikante rode peper

Dressing:

2 el sojasaus

1 el aceto balsamico

opgevangen sap van de sinaasappels

olijfolie

1 el vloeibare honing

peper

zout

Meng de ingrediënten voor de dressing. Pel de sinaasappels en snij de partjes boven een kom tussen de vliesjes weg. Snij de pijpajuin en rode peper in ringetjes. Snij de minimaïs in de lengte doormidden. Leg op ieder bordje een groot blad rode sla die als kom fungeert voor de mengeling van partjes sinaasappel, schijfjes eendenborst, plakjes pijpui en rode peper en stukjes minimaïs. Besprenkel de ingrediënten met dressing.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content