Devilled kidney burger

14/06/11 om 09:38 - Bijgewerkt om 09:38

Geef je waardering

Devilled kidney burger

Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 kalfsniertjes
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 1 sjalotje
  • 1 kl tomatenpuree
  • 2 el worchestersaus
  • 1 el citroensap
  • 1 el HP sauce
  • 2 el Engelse mosterd
  • 1/2 komkommer
  • mosterdsla
  • 4 bruine broodjes

Bereidingswijze

Bak de kalfsniertjes in olijfolie en kruid met peper en zout. Gaar niet volledig door. Haal ze uit de pan. Fruit in de pan het sjalotje. Roer hier de tomatenpuree doorheen en blus met enkele eetlepels water. Voeg hierbij de worchestersaus, citroensap, HP sauce en mosterd. Laat even doorkoken tot een gladde saus.

Snijd de komkommer in dunne plakken en de niertjes in plakjes van 0,5 cm. Stel de burger samen: eerst de sla, dan de komkommer, dan de niertjes en ten slotte de saus.

Lees meer over:

Onze partners