Voor 4:
2 zure appels
1/2 ananas, geschild
2 el honing
75 ml kokosmelk
3 el citroensap
75 g pure chocolade
75 g koude boter + wat extra voor de schotel
100 g bloem
25 g kokosvlokken
1 snuifje kaneel
75 g suiker
Verwarm de heteluchtoven voor tot 180°C.
Was en schil de appels, deel in vieren, verwijder de klokhuizen en snij in schijven. Vermeng met honing, kokosmelk en citroensap. Snij de harde kern uit de ananas en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe het fruit in een vuurvaste, beboterde ovenschotel en bestrooi met fijngehakte chocolade.
Snij de boter in blokjes. Voeg er de bloem, kokosvlokken, kaneel en suiker bij. Wrijf met de handen tot kruimels. Strooi gelijkmatig over het fruit en bak goudbruin in de oven (ca. 25 minuten).
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier