Crostoni met capponata en gepocheerd kwarteleitje

© Getty
Voor 4 personen
  • 4 sneden brood
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 20 g blonde rozijnen
  • 30 g groene olijfjes
  • 2 tomaten
  • 4 kwarteleitjes
  • 1 el witte azijn
  • 2 el olijfolie
  • 2 el aceto balsamico
  • peper en zout
Bereiding
  1. Rooster het brood onder de grill. Snij alle groenten in blokjes en bak aan in olijfolie. Hak de rozijntjes en de groene olijfjes en voeg toe. Voeg de fijngesneden tomaat toe en kook het mengsel zachtjes. Kruid met peper en zout.
  2. Breng een pot water met een eetlepel witte azijn aan de kook. Haal van het vuur en pocheer de kwarteleitjes.
  3. Werk de crostoni af met de capponata, het kwarteleitje, enkele rozijntjes en een beetje aceto balsamico.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content