Crostini met tuinbonenpuree

09/06/11 om 18:42 - Bijgewerkt om 18:42

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 kg tuinbonen
  • 1 teen knoflook
  • 2 el ricotta
  • 2 el verse basilicum
  • 1 à 2 el versgeraspte pecorino
  • 2 el olijfolie
  • zout en zwarte peper
  • 8 à 12 sneetjes ciabatta
  • 8 à 12 gemarineerde tomaatjes

Bereidingswijze

Dop de tuinbonen en kook ze 10 minuten in ongezouten water. Laat de knoflookteen 1 minuut meekoken. Duw de bonen uit de bleke vliesjes en pureer ze met de knoflook, ricotta, basilicum en pecorino. Kruid met zout en peper. Rooster de sneetjes brood en beleg ze met de puree. Werk af met de tomaatjes.

Lees meer over:

Onze partners