Crostini met mascarpone en kersen

  • Moeilijkheid

Nodig voor 16 crostini :

120 g mascarpone

1 à 2 soeplepels suiker

een scheutje kirsch

ongezouten boter

suiker voor de crostini

16 ronde sneetjes brood (brioche of Frans stokbrood)

32 tot 48 in brandewijn opgelegde kersen

Meng de mascarpone, kirsch en suiker in een kom. Dek de kom af en koel de mengeling een half uur in de koelkast. Smeer de plakjes brood aan beide zijden in met een dun laagje boter, bestrooi het brood lichtjes met suiker en leg het brood op een met bakpapier beklede ovenplaat. Toast de crostini op 180 tot het brood krokant aan de buitenkant en nog zacht van binnen is. Haal de mascarpone uit de koelkast, smeer de crème op de crostini en versier met kersen. Onmiddellijk opdienen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content