Crostini met mascarpone, aubergine en zongedroogde tomaat

08/06/11 om 17:31 - Bijgewerkt om 17:31

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6-8:

  • 250 g mascarpone
  • 2 el fijngehakt basilicum
  • 1 ciabatta
  • olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • 2 aubergines
  • 4 zongedroogde tomaten
  • zeezout en zwarte peper

Bereidingswijze

Meng de mascarpone met het basilicum en kruid met zout en peper. Snij het brood in sneetjes van 1 cm. Halveer de knoflook in de breedte. Rooster het brood en wrijf de sneetjes in met knoflook. Snij de aubergines in dunne sneetjes (3 mm). Bestrijk deze met olijfolie en rooster ze aan beide kanten. Snij de tomaten in reepjes. Smeer de mascarpone over de crostini en verdeel de aubergines en tomaten over de mascarpone.

Onze partners