Crème van chocolade, granité van koffie en whisky en luchtige room

© Getty

Voor de granité
  • 250 g espresso
  • 70 g suiker
  • 60 g whisky
  • zeste van sinaas (gekonfijt)
Voor de crème
  • 270 g chocolade
  • 415 g volle melk
  • 375 g room
  • 5 eidooiers
  • 140 g suiker
Voor de room
  • 100 g room
  • 20 g suiker
  • 4 epices

Bereiding

Voor de granité van koffie

Meng alle ingrediënten en plaats in de diepvries

Voor de crème

Melk en room laten koken. Suiker en eieren kloppen. Meng met warme room en strem op matig vuur. Door de zeef op de chocolade mengen en in kommetjes verdelen.

Voor de room

Klop de ingrediënten luchtig.

Recept: Benoit De Witte

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content