Clafoutis met Leopolddruiven

09/06/11 om 12:45 - Bijgewerkt om 12:45

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 1 taart:

  • 100 g tarwebloem
  • 4 eieren
  • 170 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • snuif zout
  • 4 dl volle melk
  • boter
  • 500 g Leopolddruiven

Bereidingswijze

Meng bloem, eieren, suiker, vanillesuiker en zout door elkaar in een kom. Klop er straalsgewijs en met een garde de melk onder tot een glad beslag. Doe het beslag in een beboterde taartvorm van ongeveer 4 cm hoog en verdeel er de druiven over.

Bak 35 tot 40 minuten in een oven van 200°C. Haal uit de oven en serveer warm of laat afkoelen.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info