Clafoutis met bosbessen

09/06/11 om 17:59 - Bijgewerkt om 17:59

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 3 eieren
  • 3 grote eetlepels Anco Patisseriebloem
  • 1 glas melk
  • 1 koffielepel poedersuiker
  • 500 g bosbessen
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Teisseire Bosbessensiroop
  • zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren op met de suiker en een mespuntje zout. Meng er de melk door en vervolgens de bloem. Roer de bosbessen door het beslag en giet het in een ingevette taartvorm. Bak gedurende 30 à 45 minuten in de oven. Haal de clafoutis uit de oven, bestrooi hem met de vanillesuiker en overgiet rijkelijk met bosbessensiroop.

Tip:

Een glas Witbier van Haacht met een scheut Teisseire Kiwisiroop.

Lees meer over:

Onze partners