Chutney van witloof, chili en ananas met gebakken varkenskotelet
12-01-2017, 10:58
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 10:50
Voor 4:
Voor 4:
4 stronken witloof
boter
1 fijngesneden rode chilipeper
1 in kleine dobbelstenen gesneden kleine verse ananas
2 tl fijngeplet korianderzaad
2 el suiker
2 el witte azijn
peper en zout
4 varkenskoteletten
sla en aardappelen of frieten naar keuze
Maak het witloof schoon en trek de bladeren van de stronken. Fruit ze 3 min. in boter. Voeg de fijngesneden chilipeper toe, de ananas, het geplet korianderzaad, de suiker en de azijn en laat 10 min. zacht pruttelen. Kruid licht met peper en zout en laat nadien enigszins afkoelen.
Bak de varkenskoteletten in boter, kruid bij en serveer met de chutney. Geef sla en aardappelen naar keuze erbij of frieten.
Tijd: 50ā²
Moeilijk: 1
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier