Chocoladewafels

09/06/11 om 15:56 - Bijgewerkt om 15:56

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 8 stuks:

  • 1 vel kant-en-klaar bladerdeeg
  • 1 eierdooier
  • 4 el griessuiker
  • 100 g pure chocolade of melkchocolade naar smaak

Bereidingswijze

Snij een vel kant-en-klaar bladerdeeg in repen van 1 bij 10 cm. neem een met bakpapier beklede bakplaat en schik er de repen op in een wafelvorm. Druk de kruispunten goed aan. Bestrijk ze met losgeklopte eierdooier en bestrooi met de suiker.

Bak in 25 minuten krokant bruin in een oven van 180°C. Laat afkoelen op een rooster. Smelt de chocolade in een warmwaterbad en lepel in diagonale strepen over de wafels. Laat 10 minuten opstijven in de ijskast en serveer.

Lees meer over:

Onze partners