Chocoladeshake met rum en gezouten cashewnoten

21/06/12 om 15:25 - Bijgewerkt om 15:25

Geef je waardering

Chocoladeshake met rum en gezouten cashewnoten

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 0,6 dl koude volle melk
  • 0,6 dl bruine rum
  • 100 g cashewpasta (te koop in de biowinkel)
  • een snuifje zeezout
  • 350 g chocoladeroomijs van goede kwaliteit
  • 350 g vanilleroomijs van goede kwaliteit

Bereidingswijze

Doe de melk, rum, cashewpasta en het zout in een blender. Mix gedurende 30 sec. tot alles grondig gemengd is. Voeg het roomijs toe en mix met de vinger op de pulseknop tot het ijs half gepureerd is. Schraap het mengsel naar beneden en mix nog ongeveer 1 min. tot een smeuïge milkshake ontstaat. Giet in gekoelde longdrinkglazen en serveer meteen.

Lees meer over:

Onze partners