Chéré

23/09/15 om 16:14 - Bijgewerkt om 16:14

Geef je waardering

Bereidingswijze

Ingrediënten

Lamsvlees

3 wortelen

4 tomaten

1 courgette

1 aubergine

1 maniok

1 grote ui

Lente-uitjes

Chilipepers

Doos tomatenconcentraat

Arachideolie

Peper en zout

Couscous (los of ik zakjes)

Bereidingswijze

Bak het lamsvlees in arachideolie tot het halfgaar is. Mix ondertussen de lente-uitjes, tomaten, ui, chilipepers tot een pasta. Voeg deze mengeling - samen met de wortelen en de maniok - bij het lamsvlees en laat verder koken. Wanneer het vocht gereduceerd is tot ongeveer de helft, voeg de tomatenpuree, de courgette en aubergine toe. Kruid met peper en zout, en voeg er een blaadje laurier en rundsbouillon aan toe. Bereid ondertussen de couscous volgens de aanduidingen op de verpakking.

Onze partners