Ceviche van goudbrasem met Tropicana Pineapple & Lime

10/06/11 om 10:51 - Bijgewerkt om 10:51

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

Basis:

  • 240 g goudbrasem
  • 1 tomaat
  • 30 g verse koriander
  • 5 stukjes limoenschil
  • 50 g ananasblokjes
  • 200 ml Tropicana Pineapple & Lime
  • 1 rode ui

Bereidingswijze

Snijd het vlees van de goudbrasem in blokjes van ongeveer 0,5 cm.

Pel de tomaat door ze enkele seconden onder te dompelen in kokend water en nadien in ijskoud water. Verwijder de pitjes van de tomaat. Snijd het vruchtvlees van de tomaat in blokjes (5 mm).

Hak de koriander in grove stukken. Rasp de schil van een halve limoen en pers het sap van een halve limoen. Snijd de rode ui in heel fijne schijfjes.

Marineer alle ingrediënten ongeveer 2 uur (of tot een halve dag) in Tropicana Pineapple & Lime.

Schik de ceviche op een bordje en leg er een aantal ringen van de rode ui op, of bekleed glazen met de uiringen en lepel de ceviche in de glazen. Dien gekoeld op.

Onze partners