Cassoulet à la française

14/06/11 om 08:55 - Bijgewerkt om 08:55

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 100 g ganzenvet
  • 1 fijngehakte ui
  • 2 fijngehakte tenen knoflook
  • 150 g geweekte witte bonen
  • 4 tot 8 kruidenworstjes
  • 4 dikke sneden gerookt spek
  • 3 gekonfijte eendenbouten
  • 3 pollepels gevogeltebouillon
  • peper en zout

Bereidingswijze

Fruit ui en look in vet. Giet het vet weg, doe ui en look bij de bonen. Zet onder met water, laat zacht gaarkoken. Giet af. Bak worstjes en spek in ganzenvet. Trek het vlees van de gekonfijte bouten, snijd in stukken. Doe al het vlees bij de bonen, zet onder met de gevogeltebouillon, kruid met peper en zout en braad 30 min. op 180 °C.

Lees meer over:

Onze partners