Carpaccio

  • Moeilijkheid

Voorgerecht voor 4 personen:

350 gram ossenhaas

2-3 eetlepels olijfolie, extra virgin

versgemalen peper

uiringen en 2 theelepels kappertjes of geschaafde parmezaanse kaas

Laat het stuk ossenhaas in de diepvries in ongeveer 30-45 minuten ‘aanvriezen’ zodat het vlees gemakkelijk in uiterst dunne plakjes te snijden is. Zet 4 borden in de koelkast. Snijd met een fileermes flinterdunne plakjes van het aangevroren stuk ossenhaas. Leg de plakjes in een cirkel dakpansgewijs op de koude borden. Bedruppel de plakjes ossenhaas met olijfolie en schik hierop enkele uiringen en kappertjes of enkele flinters geschaafde parmezaanse kaas. Serveer direct.

Bereidingstijd: 15 minuten

Aanvriestijd: 30-45 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content