Carpaccio van gemarineerde St-Jacobsvruchten, tartaar van boschampignons met poeder van breidelham

Voor 4

Voor 4

8 grote verse St-Jacobsvruchten

120 g gemengde paddestoelen

1/4 fijngehakte ui

1 el witte truffelolie

1 el balsamico azijn

2 sneden breidelham

peper en zout

Leg de ham op een boterpapier en laat hem gedurende vier uur langzaam drogen in een oven van 80°C. Mix de krokant geworden ham tot poeder met een staafmixer.

Snij de bospaddestoelen in fijne brunoise, meng met de ui, kruid met peper en zout en breng op smaak met olijfolie en balsamico. Laat alles gedurende een tiental minuten marineren in de koelkast.

Neem de St-Jacobsvruchten en snij ze in fijne schijfjes, marineer ze in olijfolie en kruid met peper en zout.

Serveer naar eigen inspiratie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content