Caponata van rode biet met feta en granaatappel

22/12/11 om 15:19 - Bijgewerkt om 15:19

Geef je waardering

Caponata van rode biet met feta en granaatappel

Ingrediënten

Voor 8:

  • 1 kg voorgekookte rode bieten
  • 2 stengels groene selderij
  • 2 grote sjalotten
  • 200 g feta, verkruimeld
  • 1 granaatappel

Voor de vinaigrette:

  • 1 teen knoflook
  • geraspte schil van 1/2 sinaasappel
  • 1 bosje koriander
  • 1,5 dl olijfolie
  • 6 el rodewijnazijn

Bereidingswijze

Maak eerst de vinaigrette: mix alle ingrediënten tot een homogene emulsie in de blender.

Snij de rode bieten in blokjes en meng met de vinaigrette. Snij de selderij en sjalot in blokjes en schep onder de bieten.

Doe de salade in een kom en verkruimel er de feta over. Werk af met granaatappelpitten.

Onze partners