Canneloni van rundsvlees met krab en soyamayonaise

03/12/12 om 16:07 - Bijgewerkt om 16:07

Geef je waardering

Canneloni van rundsvlees met krab en soyamayonaise

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 150g dungesneden rundsvlees voor carpaccio
  • 300g krabvlees

Voor de soyamayonaise:

  • 3 eidooiers
  • Eetlepel mosterd
  • Soyasaus
  • Worcherstersaus
  • citroen
  • Peper en zout

Voor de garnering: enkele groene kruiden

Bereidingswijze

Maak de mayonaise met de eidooier, mosterd, voeg de olie toe. Werk af met de soya, worchester en citroen, en smaak af met peper en zout.

Doe enkele lepels bij het krabvlees. Leg het vlees op een plastiekfolie die lichtjes ingeolied is, rol ze op met het vlees en de plastiek aan de buitenzijde. Draai ze aan aan de buitenkanten. Laat ze vervolgens 15 minuten opstijven in de diepvries (dit snijd gemakkelijker).

Verdeel 2 canneloni's per bord en garnier af met de kruiden en de soyamayonaise.

Een recept van Wouter Keersmaekers, chef van restaurant De Schone van Boskoop.

Onze partners