Canneloni van rog met paddestoelenvulling, truffelsaus

  • Moeilijkheid

Voor 4:

4 rogfilets van 120 g

4 verse paddestoelen per persoon

Enkele morieljes

Lookpasta

Â1/2 koffielepel citroensap

Blanke kippenfond

Aardappelpuree afgewerkt met melk, olijfolie

Truffelolie en truffelpasta

Maak een fijne brunoise van de champignons en stoof ze op hevig vuur in geklaarde boter, doe er citroensap en lookpasta bij, blus met kippenfond, peper en zout en afkoelen.

Paddestoelenfarce in rogfilet rollen met velkant naar binnen, boter op smeren en bakken in oven

Groenten naar keuze blancheren en opbakken (hier snijbonen, tomaatÂ……)

Warme puree op bord schikken, groenten er op en vis schuin er tegen leggen.

Voor de saus de pan van groenten deglaceren met shojusaus en gehakte sjalotten bijdoen, zeven, klontje boter en truffelpasta en truffelolie toevoegen, saus opmixen en serveren

Jan Hostens, ’t stoveke in Strombeek

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content