Cannelle Sans Gene (Perzik en abrikoos met siroop van citroen, kaneel en vanille)

09/06/11 om 09:21 - Bijgewerkt om 09:21

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 12 gedroogde abrikozen
  • 2 grote perziken
  • 1 fles brut champagne

Voor de siroop:

  • 2 dl tarwesiroop
  • 2 kaneelstokken
  • 1 vanillepeul overlangs in twee gesneden
  • sap van 1 citroen

Bereidingswijze

Meng de ingrediÃ"nten voor de siroop en breng zacht aan de kook. Doe er de gedroogde abrikozen bij, zet van het vuur en laat afkoelen. Snij de perziken in vieren, schik op de borden en lepel er de siroop met de gedroogde abrikozen over en rond. Serveer en giet er aan tafel de champagne over. Geef er eventueel vanilleijs of fruitsorbet (passievruchten of citroen) bij.

Onze partners