Broodpudding op grootmoeders wijze

09/06/11 om 15:22 - Bijgewerkt om 15:22

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 liter halfvolle melk
  • 150 g suiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 10 eetlepels Becel Bakken & Braden Vloeibaar + 1 eetlepel voor invetten van de bakvorm
  • 6 sneetjes oud brood zonder korst
  • rozijnen
  • 1 jonagoldappel

Bereidingswijze

Breng de melk, suiker, vanillesuiker en Becel aan de kook en neem van het vuur. Het oude versneden brood zonder korst bij de melk voegen en goed mengen. De rozijnen en de appel in schijfjes toevoegen. Bakvorm (springvorm) invetten met Becel en het deeg erin gieten, lichtjes overgieten met Becel en gedurende ca. 50 minuten in de oven bakken op 175°C.

Lees meer over:

Onze partners