Broodje rundcarpaccio met rucola en ganzenleverkrullen

12/07/12 om 16:20 - Bijgewerkt om 16:20

Geef je waardering

Broodje rundcarpaccio met rucola en ganzenleverkrullen

Ingrediënten

Voor 4:

  • 200g rundvlees voor carpaccio
  • 1 ciabatta
  • olijfolie
  • balsamico
  • zout
  • 1 eigeel
  • Peper van de molen
  • 60g ganzenlever
  • pijnboompitten
  • rucola

Bereidingswijze

Wikkel het vlees strak in plasticfolie en laat kort opstijven in de diepvries. Snij de ciabatta overlangs door en in vierkanten. Besprenkel met olijfolie en grill of toast in de oven. Mix de balsamico met een snuifje zout op met een eigeel. Voeg langzaam olijfolie toe tot een dikke vinaigrette.

Indien u ze te bitter vindt, kan u een deel arachideolie gebruiken. Kruid de carpaccio met peper en zout, en olijfolie. Beleg de ciabatta ermee en lepel er de vinaigrette op. Werk af met ganzenleverkrullen, pijnboompitten en rucola.

Onze partners