Broodje gebakken tonijn met rode paprika en mascarpone

10/06/11 om 10:19 - Bijgewerkt om 10:19

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 broodjes
  • 4 el mascarpone
  • 2 el geraspte mierikswortel
  • 2 el volle melk
  • versgemalen witte peper
  • sojasaus naar smaak
  • 1 rode paprika
  • 2 lente-uien
  • 1/3 bos koriander
  • 4 plakken tonijnfilet (120 g elk)
  • 1 bos waterkers
  • gemengde groene kruiden (dille, basilicum, bieslook)

Bereidingswijze

Meng voor de saus de mascarpone met de mierikswortel en de melk. Kruid met peper en sojasaus. Snij de paprika in kleine dobbelstenen, hak de lente-ui en de koriander fijn. Bak de vis 1 minuut langs elke kant, leg er de paprika en kruiden op. Leg tussen de broodjes, samen met waterkers, groene kruiden en de dikke saus. Serveer meteen.

Lees meer over:

Onze partners